Pumpar

Vi är generalagent för Rovatti pumpar. Nedanstående är ett urval av våra mest frekventa pumpar. Rovatti tillverkar även pumpar för gödselhantering och dränkbara slampumpar. Vi tillhandahåller flera andra modeller och storlekar. Även andra fabrikat. Vi projekterar hela bevattningsanläggningar. Konstruerar och tillverkar pumpstationer med eller utan el-utrustning och pumpautomatik.

Eldrivna
Turbin
Lösa
Traktordrivna
Dieseldrivna
Tillbehör

Om Rovatti

Rovatti Pompe är ett familjeföretag som grundades år 1952 och ägs av familjen Rovatti. Deras huvudkontor är beläget norr om Milano i Italien. Företaget tillverkar och utvecklar centrifugalpumpar, ovanjords, djupvattens och dränkbara. Under åren har bolaget utvecklat sin verksamhet från produktion av pumpar för jordbruket till att inkludera pumpar för industrin, avlopp och dränering.

Rovatti är ett företag som jobbar världen över då dem har stora resurser och kan reagera snabbt och effektivt på den snabba marknadsutvecklingen. Deras breda utbud av centrifugalpumpar, erfarenhet, kvalitetsförbättring tillsammans med en högt värdesatt personal gör Rovatti till ett drivande och ett mycket engagerat företag.