Arkiv

Höstdemo med Lemken!
 • VT demo LEMKEN (klicka för länk)

 • ————————————————————————————————————————

  Ny återförsäljare i Halmstad !

  AgroHill är ett familjeföretag drivet av Mats ”Guran” Karlsson tillsammans med hustrun Catarina samt döttrarna Malin och Johanna. AgroHills agenturer är ledande tillverkare i branschen vars produkter väl täcker behoven för skandinaviska lantbrukare.
  Kika gärna in på vår återförsäljarsida på knappen nedan.
  ÅTERFÖRSÄLJARE 

  Nyetablering av Linjär-/Pivotmaskin i Önnestad !

  Just nu är det full rulle på montering av en ny maskin i Önnestad, mellan Kristianstad-Hässleholm. Bevattning av stor areal av bästa jordbruksmark alldeles i utkanten av byn. Anpassad utrustning och konfiguration sker nu på plats för att säkerställa bästa bevattning inför säsongen.
  Kika gärna in på vårt Instagram: #vibyteknik, så kan du se starten på bygget, eller klicka på länken här nedan.

  Byggstart Linjär/Pivot Önnestad

  Håll ögonen öppna!

  Vi har nyheter på gång!
  Företaget Viby Teknik breddar nu sitt sortiment av produkter av jordbruksmaskiner.
  Viby Teknik tar över den svenska agenturen för Agrio växtskyddssprutor.
  Företaget Agrio grundades 1993 och har sedan starten specialiserat sig på produktion och försäljning av växtskyddsteknik. Från det lilla företaget till idag ett företag med 90 anställda och en produktionsanläggning på en yta på 17000 m2. Agrio har blivit en synonym för kvalitetssprutor och ett professionellt team av människor som alltid strävar efter att uppfylla sina kunders krav. Agrio´s sprutor erbjuder ett brett utbud av den senaste utrustningen och tekniken, för exakt applicering av vätska och sprutmedel. Agrio-sprutor har hittills köpts av mer än 3000 kunder.