Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/8/b/vibyteknik.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/8/b/vibyteknik.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/8/b/vibyteknik.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Agrio

Agrio

Företaget Viby Teknik breddar nu sitt sortiment av produkter av jordbruksmaskiner.
Viby Teknik tar över den svenska agenturen för Agrio växtskyddssprutor.
Företaget Agrio grundades 1993 och har sedan starten specialiserat sig på produktion och försäljning av växtskyddsteknik. Från det lilla företaget till idag ett företag med 90 anställda och en produktionsanläggning på en yta på 17000 m2. Agrio har blivit en synonym för kvalitetssprutor och ett professionellt team av människor som alltid strävar efter att uppfylla sina kunders krav. Agrio´s sprutor erbjuder ett brett utbud av den senaste utrustningen och tekniken, för exakt applicering av vätska och sprutmedel. Agrio-sprutor har hittills köpts av mer än 3000 kunder.
Viby Teknik AB´s Håkan Pettersson säger: – Nu har vi börjat ett samarbete med en seriös partner med riktigt bra produkter. De passar oss perfekt, då vi anpassar sprutor till våra kunder, även med egna lösningar, för ett effektivt växtskydd/spridning av gödselmedel.

Viby Teknik AB ett litet företag med stora ambitioner och kompetens utöver det vanliga.
Vi har arbetat med jordbruk och växtskydd sedan 1995 och utvecklar produkter och teknik för dagens och morgondagens jordbruk, för brukaren och miljön. Kostnad- och resurseffektiv användning av tillgänglig teknik är det som driver oss, i samarbete med våra kunder och leverantörer.
Välkomna att kontakta oss.
Mvh
Viby Teknik AB, Håkan Pettersson

Här nedan kan du klicka på valfri knapp för att få lite mer info om Agrio växtskyddssprutor.
(vi fyller på efterhand.)
Mamut
Mamut XL